Engagera dig

Fyrisbeach har under de senaste åren vuxit och vi behöver bli fler engagerade personer som bidrar på olika sätt. Fyrisbeach har jobbat upp träningssektionen, tävlingssektionen, Super Spike, Serie-A och SBT. För att kunna bibehålla den verksamhet vi har idag behöver vi din hjälp.
 

Styrelsen har identifierat följande roller nedan. Arbetet inom rollerna bestämmer du själv hur du vill styra upp, så länge det är i linje med föreningens mål och verksamhetsplan.
Har du ett intresse av att hjälpa till och finner någon av rollerna nedan intressant, eller har hittat ett annat område som du vill hjälpa till med, så ta kontakt med Sara Bergh på Info@fyrisbeach.se.

 

Föreningen lever på ideell arbetskraft och ju fler vi är desto bättre kan vi leverera.
 

Anläggning vid Fyrishov

På årsmötet togs beslutet att vi skulle avvara pengar för att rusta anläggningen vid Fyrishov. Vi söker en grupp personer som vill inventera vad vi kan göra för att förbättra den nuvarande anläggningen.

Klädkollektion

Förra sommaren beställde vi FBC hoodisar och intresset från våra medlemmar om snygga klubbkläder har växt. Vi letar efter några som tycker att det är kul att jobba med kläder och mode som ska ta fram konkreta förslag på en långsiktig lösning.

Sociala aktiviteter

Vi söker efter en grupp personer som engagerar sig och organiserar sociala aktiviteter för klubben som till ex en avslutningsbankett.

Vinterverksamhet i Beachhallen

Vinter 2016 och våren 2017 så hade Fyrisbeach ett samarbete med Beachhallen i Södertälje, där medlemmar spelade söndagar kl.10-12. Detta är ett bra sätt för våra medlemmar att behålla bolltouchen, då vi inte har en hall att träna i under vinterhalvåret i Uppsala.
Vi söker efter personer som engagera sig i detta. Finns intresse att fortsätta ha möjlighet till fritt spel och önskas det uppstyrda tillfällen i vinter 17/18?

Fyrishov-bokning

En ansvarig person för bokning av banor vid Fyrishov sökes. Då det är många grupper och sektioner i föreningen så underlättar det för både Fyrisbeach och för Fyrishov att ha en kontaktperson som sköter alla bokningar för Fyrisbeach.

Kommunikation/PR

Vi söker en person/personer som kan tänka sig vara aktiva kommunikatörer. I detta arbete skulle det ingå att uppdatera och uppfräscha hemsidan eller varför inte skapa nytt? Sköta Fyrisbeachs facebook sida och instagram kontot, posta nyheter, osv.