Tävling

Nationella tävlingar

Fyrisbeach anordnar rankinggrundande tävlingar. På Svenska volleybollförbundets webb kan du läsa mer om vad de olika tävlingsformerna innebär. Där hittar man också årets tävlingsbestämmelser, där alla regler man kan tänkas undra över finns samlade.

Licens

För att få spela rankinggrundande tävlingar måste man inneha tävlingslicens – en sådan kan du skaffa hos oss genom att följa instruktionerna under Bli medlem.

Är du licensierad för FyrisBeach ger det rabatt vid tävlingar som anordnas av klubben.

Anmälan 

Anmälan till våra tävlingar sker genom SVBFs system ”Profixio FX” – där kan man också hitta en kalender för alla rankinggrundande tävlingar för året. Om man vill komma direkt till våra tävlingar kan man klicka på länken som finns i facebookeventet för tävlingen – sedan är det bara att registrera ett konto i Profixio FX och anmäla sig (förutsatt att man är licenserad förstås). 

Kolla in kalendern på vår facebooksida för att se de tävlingar som är aktuella. 

Wild Card ansökan

Till vissa turneringar finns det möjlighet för lokala lag att ansöka om ett, så kallat ”lokalt wild card”. Exakt vad det är går att läsa mer om i de nationella tävlingsbestämmelserna. Ansökan skickas till klubbens tävlingssektion: tavling@fyrisbeach.se. 

Fyrisbeach Tävlingssektion 

Vi som hjälps åt med att se till så vi har tävlingar på hemmaplan genom ansökningar, planering och arrangerande av turneringar kallar oss för Tävlingssektionen. Det är också vi som aktiverar alla medlemmars tävlingslicenser, genomför klubbövergångar och svarar på generella frågor om beachvolleybolltävlande som kommer in till oss: tavling@fyrisbeach.se. 

Säg gärna hej om vi ses i sanden och om du också är intresserad av att engagera dig i klubbens Tävlingssektion!