Börja spela

Vill du spela med oss?

Det finns flera sätt att börja, allt beroende på hur mycket du har spelat och vad du har för mål med ditt spel. När vi i klubben är sugna på att spela brukar vi skriva i vår facebook-grupp Uppsala beachvolley för att hitta andra spelsugna. Här till höger ser du de senaste inläggen i den gruppen.


Serie A

Serie A är ett perfekt tillfälle att lära känna andra beachspelare i stan. Det är en mixedserie (tjejer och killar blandat) som pågår under hela sommaren. Här finns inget krav på licens eller nivå på spelarna. Det är bara att komma som du är. Vid varje tillfälle lottas man ihop med en ny partner varje match och spelar så många matcher man hinner på tre timmar. Läs mer under Serie A i menyn ovan!


Träning

Fyrisbeach anordnar träningsgrupper efter medlemmarnas behov. Vi har hållit träningar på allt från nybörjarnivå till challengernivå och kan skryta med att ha haft tränare som Lawrence Montas och Roland Bergdahl (båda SM-guldmedaljörer). För att vara med och träna behöver du inte ha målet att bli världsbäst – vi finns på alla nivåer! Läs mer under Träning i menyn ovan!


Tävling

Har du spelat ett tag och känner dig redo att pröva vingarna på rankinggrundande tävling? Kolla då in när nästa Opentävling är i kalendern (under Tävling på menyn ovan), fixa en spelpartner och kom och tävla med oss!