Ahlund Rickard jublar

Nytt 2016: Super Spike!

 

Vi lanserar en ny tävlingsform, för dig som skulle vilja spela match men inte vill kliva in i Open-världen (läs nedan) och inte nöjer dig med Serie A! Läs mer här!

 

 

Nationella tävlingar

 

Fyrisbeach anordnar också rankinggrundande tävlingar. På Svenska volleybollförbundets hemsida kan du läsa mer om vad de olika tävlingsformerna innebär. Där hittar man också årets tävlingsbestämmelser, där alla regler man kan tänkas undra över finns samlade.

 

För att få spela dessa tävlingar måste man inneha tävlingslicens – en sådan kan du skaffa hos oss genom att följa instruktionerna under Medlem på menyn!

 

Anmälan 

Anmälan till våra tävlingar sker genom SVBFs system ”PlanAssist” – där kan man också hitta en kalender för alla rankinggrundande tävlingar för året. Om man vill komma direkt till våra tävlingar kan man klicka på länken som finns i facebookeventet för tävlingen – sedan är det bara att registrera ett konto i planassist och anmäla sig (förutsatt att man är licenserad förstås!).

 

Har du ingen licens – kolla in under medlem i menyn ovan!

Linnéa Roos

Open – svart och grön

Open är öppet för alla med licens oavsett hur många rankingpoäng man har – först till kvarn får först spela. Nytt för i år är att det finns två sorters opentävlingar – grön och svart. Open grön är till för spelare som inte är så tävlingsvana och där får man som lag inte ha fler än 20 rankingpoäng. Open svart är det som tidigare kallades för bara ”Open”, dvs öppet för alla. Hos oss kostar grön 250 och svart 350 kronor per par, ett pris som rabatteras till 150 respektive 250 kronor om båda spelarna spelar för FBC. Vinnarna får något smakfullt pris tillsammans med sina rankingpoäng och evig ära!

Vi anordnar många Opentävlingar varje sommar – kolla in kalendern till höger på sidan eller på vår facebooksida!

Challenger

Tävlingsnivån över Open kallas Challenger. Dessa tävlingar har oftast 12 eller 16 lag och de lag med högst entrypoints är de lag som får vara med. Du kan läsa mer om rankingpoäng och entrypoints i förbundets tävlingsbestämmelser!