Träning

FBC träning

Fyrisbeach (FBC) har som målsättning att ge alla en möjlighet att träna beachvolleyboll i organiserad form. Förutom att träningen är social och rolig får du en grym möjlighet att utvecklas som spelare!
Du som är medlem eller intresserad av att bli medlem och träna med oss, kolla in vår träningsgrupp på facebook!


Dax för träningar 2019!

TP1 V.19-22 (6 maj – 31 maj) – anmälan stängd!

TP2 V.23-26 (4 juni – 27 juni) – anmälan stängd!

TP3 V.32-35 (6 augusti – 29 augusti) – anmälan har ej öppnat.


Ungdom

Nytt för i år! FBC kommer att starta ungdomsträning för killar och tjejer mellan 13-16 år. Träning en gång i veckan i fyra veckor. Torsdagar klockan 16.45-17.45. För anmälan fyll i formuläret här och vid frågor maila traning@fyrisbeach.se


Klubbträning

Från maj till augusti, på tisdagar och torsdagar mellan 18 och 21 har FBC 6 bokade banor på Fyrishov. Det utnyttjar vi genom att ha träningsgrupper för nybörjare upp till elit, ledda av spelare från högre nivåer eller inhyrda tränare i maj, juni och augusti. I juli bedriver vi ingen organiserad verksamhet.

För att delta i våra träningsgrupper krävs anmälan och medlemsskap, det gäller även nybörjare. Medlem blir du här.

Man behöver inte känna någon och man behöver inte kunna spela beachvolley eller volleyboll överhuvudtaget – det är ju vad det innebär att vara nybörjare! För att vara med på dessa träningar behöver du bara vara medlem i klubben, utöver det kostar det inget extra.

Har man kommit förbi nybörjarstadiet och vill vara med i en av våra högre nivåer kostar det 500 kr/träningsperiod (450 kr för studenter). En träningsperiod (TP) innebär 4 veckor, två träningar i veckan (tisdagar och torsdagar. Grupper indelas i Grund, fortsättning samt flera steg av herr och dam.

Om du vill ha kontakt med träningssektionen, maila till traning@fyrisbeach.se 


Vad kostar det att träna med FBC?

För att träna med oss behövs medlemsskap i FBC. Vill du bli medlem, följ länken här.

Grundnivå: endast medlemsskap.

Senior: 550 kr/TP  (á fyra veckor), anmäler du dig till alla fyra direkt får du rabatt (1400 kr).

Student: 500 kr/TP


Skräddarsytt:

Är ni redan en grupp som skulle vilja bli tränade tillsammans, en eller flera gånger? Hör av er till traning@fyrisbeach.se så skräddarsyr vi ett träningsprogram för just er!