Träning

FBC träning

VÅREN 2023 

Nu kan du anmäla dig till vårens träning: 2 träning per vecka i fasta grupper preliminärt på måndagar och torsdagar, ett sent och ett tidigt pass per vecka. Anmälningsavgift för TP1 är 800 kr för seniorer och 700 för studenter. Det är gratis om du aldrig tränat med oss tidigare och vill anmäla dig till grundkursen.

Anmälan måste göras både via formuläret och på beachgears:

Steg 1: https://forms.gle/yyXeUdSJ1uhtDgK78

Steg 2: https://beachgears.se/login

Anmäl dig senast den 16:e April.


Fyrisbeach (FBC) har som målsättning att ge alla en möjlighet att träna beachvolleyboll i organiserad form. Förutom att träningen är social och rolig får du en grym möjlighet att utvecklas som spelare!
Du som är medlem eller intresserad av att bli medlem och träna med oss, kolla in vår träningsgrupp på facebook!

Kolla även in vår förenings facebooksida för att se vad som händer i föreningen så att du inte missar något roligt evenemang eller träningstillfälle!


Ungdom

Vi håller träning för ungdomar. Håll koll på vår facebooksida och vår träningsgrupp på facebook! för att inte missa information, har du frågor så maila till ungdom@fyrisbeach.se

Klubbträning

För att delta i våra träningsgrupper krävs anmälan och medlemskap, det gäller även nybörjare. Medlem blir du här.

Man behöver inte känna någon och man behöver inte kunna spela beachvolley eller volleyboll överhuvudtaget – det är ju vad det innebär att vara nybörjare! För att vara med på dessa träningar behöver du bara vara medlem i klubben, utöver det kostar det inget extra.

Har man kommit förbi nybörjarstadiet och vill vara med i en av våra högre nivåer kostar det i snitt 50 kr/träning (rabatt för studenter, En fast summa erläggs per TP inte per träning). Första träningsperioden (TP 1) brukar vara 6-9 veckor i maj-juli och TP 2  brukar vara 4 veckor i augusti. En eller två träningar per vecka (måndag, tisdag eller torsdag), grupper delas in i grund och ett antal herr och dam grupper.

Om du vill ha kontakt med träningssektionen, maila till traning@fyrisbeach.se 


Vad kostar det att träna med FBC?

För att träna med oss behövs medlemskap i FBC. Vill du bli medlem, följ länken här.

Grundnivå: är det första gången du tränar med FBC betalar du bara för medlemskap.

Senior: 50 kr för per pass (totalkostnad beror på mängden pass per TP)

Student: oftast ca 100 kr rabatt på seniorpriset på totalsumman (per TP)


Skräddarsytt:

Är ni redan en grupp som skulle vilja bli tränade tillsammans, en eller flera gånger? Hör av er till traning@fyrisbeach.se så skräddarsyr vi ett träningsprogram för just er!