Träning

FBC träning

Fyrisbeach (FBC) har som målsättning att ge alla en möjlighet att träna beachvolleyboll i organiserad form. Förutom att träningen är social och rolig får du en grym möjlighet att utvecklas som spelare!
Du som är medlem eller intresserad av att bli medlem och träna med oss, kolla in vår träningsgrupp på facebook!


Dax för träningar 2021!

TP1 V.20-27 (17 maj – 6 juli) – anmälan öppen!

TP2 V.32-35 (9 augusti – 31 augusti) – Preliminär

Se mer info på länken: https://tinyurl.com/ehrt9pet


Ungdom

Ungdomsträning vecka 19-23! Anmälan till träningsgrupper för ungdomar födda 2004-2008! – NÄR? Måndagar och onsdagar kl 18-19.30 under vecka 19-23 (10 maj- 9 juni) – VAR? Fyrisbeach arena (beachplanerna vid Fyrishov) – HUR? Klicka på länken för att anmälan! Obs! Begränsat med platser – först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag: 3/5-2021. Anmälan till period 2 (v. 32-36) kommer ut senare. https://bit.ly/3uXDH0M

Klubbträning

Träningsperiod 1 sträcker sig från maj till juni, på måndagar och tisdagar mellan 17.45 och 21 har FBC 6 bokade banor på Fyrishov. Det utnyttjar vi genom att ha träningsgrupper för nybörjare upp till elit, ledda av spelare från högre nivåer eller inhyrda tränare i maj, juni och augusti. I juli bedriver vi ingen organiserad verksamhet.

För att delta i våra träningsgrupper krävs anmälan och medlemsskap, det gäller även nybörjare. Medlem blir du här.

Man behöver inte känna någon och man behöver inte kunna spela beachvolley eller volleyboll överhuvudtaget – det är ju vad det innebär att vara nybörjare! För att vara med på dessa träningar behöver du bara vara medlem i klubben, utöver det kostar det inget extra.

Har man kommit förbi nybörjarstadiet och vill vara med i en av våra högre nivåer kostar det 400 kr/träningsperiod (350 kr för studenter). Första träningsperioden (TP 1) innebär 8 veckor, en träning i veckan (måndag eller tisdag. Grupper indelas i Grund, fortsättning samt flera steg av herr och dam.

Om du vill ha kontakt med träningssektionen, maila till traning@fyrisbeach.se 


Vad kostar det att träna med FBC?

För att träna med oss behövs medlemsskap i FBC. Vill du bli medlem, följ länken här.

Grundnivå: endast medlemsskap.

Senior: 400 kr för TP 1, ett pass per vecka i 8 veckor

Student: 350 kr


Skräddarsytt:

Är ni redan en grupp som skulle vilja bli tränade tillsammans, en eller flera gånger? Hör av er till traning@fyrisbeach.se så skräddarsyr vi ett träningsprogram för just er!