FBC träning

Fyrisbeach har som målsättning att ge alla en möjlighet att träna beachvolleyboll i organiserad form. Förutom att träningen är social och rolig får du en grym möjlighet att utvecklas som spelare!
Du som är medlem eller intresserad av att bli medlem och träna med oss, kolla in vår träningsgrupp på facebook!

 


Snart dax för TP 3

Sommaren sista träningperiod (TP 3) startar i augusti. En länk för anmälan kommer inom kort, så håll ögonen öppna.

 

Anmälan TP 2

Dags att anmäla sig till andra träningsperioden (TP2) av sommarens beachvolleyboll. Perioden är mellan veckorna 23 och 26. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret som du kan hitta här. Glöm inte betala avgiften innan träningsperioden startar, på så sätt garanterar du din plats.

Missat att anmäla dig?

I mån av plats går det att anmäla sig efter sista datum som är 23 maj. Fyll då i formuläret och maila oss på traning@fyrisbeach.se så ska vi se vad vi kan ordna.

 

Vad kostar det?

Alla nivåer utom Grund kräver Medlemskap från början (betalas en gång). Utöver det kostar det 400kr/period (350kr för studenter).

Medlemsavgifter 2017

Senior tävling: 370 kr (inkluderar tävlingslicens)
Senior motion: 270 kr

 


Klubbträning

Från maj till augusti, på tisdagar och torsdagar mellan 18 och 21 har FBC 4 bokade banor på Fyrishov. Det utnyttjar vi genom att ha träningsgrupper för nybörjare upp till elit, ledda av spelare från högre nivåer eller inhyrda tränare i maj, juni och augusti. I juli är banorna bokade för föreningens räkning men vi bedriver ingen organiserad verksamhet. Är du medlem är det däremot bara att ta för sig i juli!

Nybörjarträningen är gratis för medlemmar, men man får gärna prova en gång innan man bestämmer sig! För att få fortsätta träna krävs medlemskap. Man behöver inte anmäla sig för att vara med på nybörjarträningarna, det är bara att dyka upp.

Man behöver inte känna någon och man behöver inte kunna spela beachvolley eller volleyboll överhuvudtaget – det är ju vad det innebär att vara nybörjare! För att vara med på dessa träningar behöver du bara vara medlem i klubben (270 kr för medlemskap/370 kr medlemskap + tävlingslicens), utöver det kostar det inget extra.

Har man kommit förbi nybörjarstadiet och vill vara med i en av våra högre nivåer kostar det 320 kr/träningsperiod (250 kr för studenter). En träningsperiod (TP) innebär 4 veckor, två träningar i veckan (tisdagar och torsdagar. Grupper indelas i Fortsättning samt flera steg av herr och dam.

Om du vill vara med under en TP (4 veckor) så hör av dig till traning@fyrisbeach.se med namn och träningsnivå så hjälper vi dig vidare.

 


Beachvolleyboll för ungdomar 2017

Tyvärr är det inga träningar för ungdomar i år. I stället är ni välkomna att delta på ordinarie träningar och Serie-A. För vidare frågor maila till ungdom@fyrisbeach.se.

 


 

 Skräddarsytt:

Är ni redan en grupp som skulle vilja bli tränade tillsammans, en eller flera gånger? Hör av er till traning@fyrisbeach.se så skräddarsyr vi ett träningsprogram för just er!