FBC träning

Fyrisbeach (FBC) har som målsättning att ge alla en möjlighet att träna beachvolleyboll i organiserad form. Förutom att träningen är social och rolig får du en grym möjlighet att utvecklas som spelare!
Du som är medlem eller intresserad av att bli medlem och träna med oss, kolla in vår träningsgrupp på facebook!

 


Anmälan till TP2 har öppnat!

Följ länken för anmälan. Då vi var rekordmånga under TP1 och var tvungna att stänga anmälan är ett tips att anmäla sig i god tid. Så kan du vara säker på att få en plats i träningsgrupperna.

För att kunna finansiera fasta tränare har vi varit tvungna att höja avgiften. Se nya priser nedan:

 

 


86 anmälda till TP1

Anmälan är nu stängd och första träningsperioden (TP1) är full. Vi vill såklart att alla som vill ska ha möjlighet att träna i sommar. Om du missade att anmäla dig kan du maila oss så ser vi vad vi kan ordna. Ni når oss på traning@fyrisbeach.se 

 

Ungefär i mitten av maj kommer vi öppna anmälan för TP2 som sträcker sig från vecka 24 till 27. Maila oss om du har några frågor.

 

Vi har en superfin start på beachsäsongen framför oss!


 

Klubbträning

Från maj till augusti, på tisdagar och torsdagar mellan 18 och 21 har FBC 6 bokade banor på Fyrishov. Det utnyttjar vi genom att ha träningsgrupper för nybörjare upp till elit, ledda av spelare från högre nivåer eller inhyrda tränare i maj, juni och augusti. I juli bedriver vi ingen organiserad verksamhet.

För att delta i våra träningsgrupper krävs anmälan och medlemsskap, det gäller även nybörjare. Medlem blir du här.

Man behöver inte känna någon och man behöver inte kunna spela beachvolley eller volleyboll överhuvudtaget – det är ju vad det innebär att vara nybörjare! För att vara med på dessa träningar behöver du bara vara medlem i klubben, utöver det kostar det inget extra.

Har man kommit förbi nybörjarstadiet och vill vara med i en av våra högre nivåer kostar det 500 kr/träningsperiod (450 kr för studenter). En träningsperiod (TP) innebär 4 veckor, två träningar i veckan (tisdagar och torsdagar. Grupper indelas i Grund, fortsättning samt flera steg av herr och dam.

Om du vill ha kontakt med träningssektionen, maila till traning@fyrisbeach.se 


Vad kostar det att träna med FBC?

För att träna med oss behövs medlemsskap i FBC. Vill du bli medlem, följ länken här.

Grundnivå: endast medlemsskap

Senior: 500 kr/TP  (á fyra veckor)

Student: 450 kr/TP

 

 


Ungdom

Beachläger för ungdomar 2018

Missa inte vårt läger i sommar! Maila till beachlager@fyrisbeach.se.

 

 

 

 


 

 Skräddarsytt:

Är ni redan en grupp som skulle vilja bli tränade tillsammans, en eller flera gånger? Hör av er till traning@fyrisbeach.se så skräddarsyr vi ett träningsprogram för just er!